Geavanceerd Zoeken

0 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szőlősgyörök

, , in provincie

Voeg toe aan favorieten

8,500,000 Ft.
Gerenoveerd

Mooi gerenoveerde boerderij nabij het Balatonmeer!
Op maar 10 km van het Balatonmeer ligt het middelgrote dorp Szőlősgyörök Hier zijn alle noodzakelijke voorzieningen te vinden zoals supermarkt,buurtwinkel,eet en drink gelegenheden,dokter,apotheek,bank en postkantoor. Heerlijk centraal gelegen en men is binnen 15 minuten aan het Balatonmeer voor een dagje lekker ontspannen!
Deze boerderij is met smaak in 2016 gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. De boerderij is grotendeels van steen alleen de achterste muur heeft een combinatie van steen en wat leem maar alles is kurkdroog. Het dak is compleet vernieuwd. De boerderij is instapklaar en voldoet ook 100% aan de West-Europese normen. De omgeving is ietwat heuvelachtig en er is een mooi uitzicht.
Het woonoppervlak is 80 m2 en er zijn 2 kamers,keuken en een badkamer met toilet. Er is ook een kelder aanwezig. Op het praktische perceel van 940 m2 staan enkele kleine bijgebouwen. Het overdekte terras geeft het “extra” aan deze boerderij.
Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een mooie tegelkachel. Internet en tv aansluiting is mogelijk.
Gewoon een interessant woning zowel voor permanente bewoning als vakantiewoning…..en vergeet niet de goede verhuurmogelijkheden gelet op de ligging ten opzichte van het Balatonmeer!

Prijs : 8.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 28.335,- ) Kosten Koper.

Szőlősgyörök is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Szőlősgyörök telt 1222 inwoners. Wikipedia ( 7002 )
Staat / Provincie:
Land: Hungary
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 16764
Prijs: 8,500,000 Ft.
Woonppervlakte: 80,00 m2
Perceeloppervlakte: 940,00 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Zolder
Open haard
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Bijgebouwen
Houtkachel
Kelder
Elektra
Gerenoveerd
Water
Riolering
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Delen via: 

Print de pagina met details van 

English

Vergelijk Advertenties